Zoek
Sluit dit zoekvak.

Enquêtes kunst en cultuur in Son en Breugel

Enquêtes kunst en cultuur in Son en Breugel
Foto: Ons Son en Breugel

Son en Breugel is een actief dorp. Met grote regelmaat worden er activiteiten georganiseerd, onder andere op het gebied van kunst en cultuur.

Sommige organistoren van kunstzinnige- en culturele activiteiten ondersteunt de gemeente door subsidie of een accommodatie. Anderen organiseren en financieren de activiteiten zelfstandig.

De gemeente krijgt graag meer inzicht in zowel het complete aanbod van kunst en cultuur in het dorp als de mening van de inwoners daarover.
Gaan inwoners graag naar kunstzinnige- of culturele activiteiten in Son en Breugel? Is het aanbod voldoende divers? En hoe is het voor de organisatoren om dergelijke activiteiten in het dorp op te zetten?

Wethouder Tom van den Nieuwenhuijzen nodigt iedereen van harte uit om zijn of haar stem te laten horen over de lokale kunst en cultuur en de enquêtes Kunst en Cultuur in Son en Breugel in te vullen. Invullen kan in de periode van 17 februari t/m 1 mei.

Twee enquêtes

Er zijn twee verschillende enquêtes opgesteld.

Enquête voor organisatoren

De enquête voor aanbieders (organisatoren) van kunstzinnige- en culturele activiteiten is bedoeld voor iedere vereniging, persoon of organisatie die kunst en/of cultuur in Son en Breugel aanbiedt. De enquête is beschikbaar via de website van de gemeente onder ‘Actuele projecten’ of deze directe link.

Organisatoren van evenementen uit Son en Breugel zijn vorig jaar geïnterviewd in verband met de evaluatie van het evenementenbeleid. Zij hoeven de enquête voor aanbieders daarom niet in te vullen.

Enquête voor alle inwoners

Daarnaast is er een enquête voor alle inwoners van Son en Breugel. De vragen zijn gericht op de mening van de inwoners over het lokale aanbod van kunst en cultuur. De enquête is beschikbaar via de website van de gemeente onder ‘Actuele projecten’ of deze directe link.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


Lees meer over kunst en cultuur


 Neem dan contact met ons op.