Search
Close this search box.

Er valt de komende tijd veel te beleven in de kiosk

kiosk kerkplein
Foto: Ons Son en Breugel

Ook de komende week valt er weer van alles te beleven op de Sonse kiosk op het Kerkplein. Als de weergoden willen meewerken treden de volgende groepen en artiesten op:

  • Woensdag 5 juli 19:30 uur tot 21:15 uur: Smartlappenkoor Rawazzi

Smartlappenkoor Rawazzi is opgericht in 2001, telt momenteel ruim 60 leden en zingt smart- en levensliederen. Het koor repeteert 1 keer in de 14 dagen in de boerderij in Boerderij en staat onder de muzikale leiding van Lidy Mak.

Het koor verzorgt het jaar door tal van optredens, o.a. op Koningsdag, in verzorgings- en verpleeghuizen en natuurlijk ook op het Smartlappenfestival bij de Sonnerie, dat enkele weken geleden werd gehouden.

  • Zaterdag 8 juli 10:45 uur tot 12:45 uur: BSA Music

De Sonse groep B.S.A. Music speelt op de kiosk onder leiding van Lidy Mak. Deze accordeongroep speelt leuke meezingers en dansen is toegestaan op het kerkplein ook op dit vroege tijdstip.

  • Zondag 9 juli 14:00 uur tot 16:00 uur: Ouderen in ’t Sonnetje

Vrolijk muzikaal programma speciaal voor alle ouderen van Son en Breugel met o.a. Nancy van Heeswijk en een keur van andere artiesten. Gratis toegang. Dit programma gaat altijd door. Bij ongunstige weersomstandigheden wordt het optreden verplaatst naar de grote zaal van De Zwaan.

  • Woensdag 12 juli: 19:00 uur tot 20:30 uur: Ensemble Begunje

Ensemble Begunje is een groep muzikanten, die uitsluitend Oberkrainermuziek maakt. Het repertoire dat ensemble Begunje speelt wordt door de groep zelf gearrangeerd en uitgevoerd in de originele toonsoort. De melodieën klinken zoals de componist bedoeld heeft, kortom zoals Oberkrainer muziek moet klinken.

  • Donderdag 13 juli: 19:00 uur tot 20:30 uur: Poco Loco

Op donderdagavond 13 juli staat er een optreden gepland van de band Poco Loco uit Valkenswaard. Poco Loco is een swingend orkest dat hoofdzakelijk Spaanse- en Zuid- Amerikaanse muziek speelt. Het orkest bestaat uit 23 muzikanten (blazers en een ritmesectie) en staat onder leiding van dirigent Stef Bazelmans.

Poco Loco is een veel gevraagd orkest dat regelmatig optreedt bij grote evenementen in binnen- en buitenland, bij feesten, open dagen, terrasconcerten etc.

  • Vrijdag 14 juli 10:30 uur tot 11:30 uur: Kijk Mij Nou Band

Het is een mooie traditie geworden en de leerlingen van de Emiliusschool in Son leven er echt naar toe: een heus openluchtconcert op de kiosk op het Kerkplein op de laatste schooldag.

Op vrijdag 14 juli geeft een groep van de jongste leerlingen samen met de Kijk Mij Nou Band van 10:30 uur tot 11:30 uur weer een concert op het Kerkplein en het wordt ongetwijfeld dit keer een speciaal feest, want het is de tiende keer, dat zij zich aan het publiek presenteren. op de kiosk. Het programma bevat dan ook dit keer een paar verrassingen.

De Kijk Mij Nou Band is een muziekgroep, samengesteld uit leerlingen van de Emiliusschool in Son, een instituut voor meervoudig gehandicapte jongeren. De band is een aantal jaren geleden opgericht met de achterliggende gedachte, dat het niet alleen leuk moet zijn om met muziek bezig te zijn, maar dat daarnaast nog aan allerlei andere doelen gewerkt kan worden. Elke vrijdagmorgen repeteert de band onder leiding van de docenten Annelies en Rob Hilgerdenaar en Benjo Plandsoen, die ook in hun vrije tijd geen onbekenden in de Sonse muziekwereld zijn. De jongste groep staat onder leiding van Erik van de Ven. Natuurlijk wordt er af en toe opgetreden, maar het jaarlijkse concert in de kiosk vlak voor de grote vakantie vormt toch elke keer wel weer het hoogtepunt.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play