Search
Close this search box.

Feest van het Jaar ook zonder Snollebollekes feest van het jaar

Feest van het Jaar ook zonder Snollebollekes feest van het jaar
Foto: Ons Son en Breugel

Met een knotsgek feest boordevol grote artiesten maakte zo’n 2000 feestbeesten gisteravond een begin aan het carnavalsseizoen voor de tent tijdens het Feest van het Jaar.

Ene keer per jaar, gaan alle remmen los. Dat bleek gisteravond wel tijdens de tweede editie van het Feest van het Jaar in de carnavalstent. Zo’n kleine 2000 feestgangers kwamen verkleed en onverkleed naar het Kerkplein om samen met Snollebollekes een groot feest te vieren. Helaas moest het feestbeest uit Best helaas afzeggen, omdat hij in de lappenmand ligt. Dat maakte het feest er niet minder om en aan de goed gevulde tent te zien ook geen reden om thuis te blijven.

Grote carnavalsartiesten zoals DJ Maurice, PartyFrieX, Roy Donders, Ronnie Ruysdael, Huub Hangop, Coen en Sander, Gebroeders Ko en 2nd Bass trokken naar Son om de afgeladen tent te testen voor de komende carnaval. Het publiek kreeg ook de wereldprimeur van de nieuwste hit van Snollebollekes, die hij samen met Radio 538 DJ’s Coen en Sander op heeft genomen als anthem voor Das Coen Und Sander Fest.

De tent is door iedereen gezegend voor de komende weken met daarin nog onder andere de zittingsavonden, de Ondernemer van het Jaar verkiezing, de creamiddag en natuurlijk carnaval.