Zoek
Sluit dit zoekvak.

Feestavond Breugels Festijn met carnavaleske insteek

Feestavond Breugels Festijn met carnavaleske insteek
Foto: Ons Son en Breugel

Met de Krutjesrapers voorop neemt het Breugels Festijn een voorproefje op carnaval 2018.

Hoewel het nog twee maanden duurt voordat het carnavalsseizoen afgetrapt wordt met het 11-11 bal, kan zaterdagavond alvast voorproeven. De feestavond van het Breugels Festijn staat namelijk geheel in het teken van carnaval, de start van een nieuwe traditie.

De avond, georganiseerd in samenwerking met carnavalsvereniging de Krutjesrapers, belooft een gezellige avond te worden. Tijdens de avond zal op groot scherm de optocht van afgelopen jaar terug te zien zijn. Muziek wordt verzorgd door de Gravelsingers, DJ Stan en natuurlijk de Bloaskaken. Om de lachspieren alvast los te maken voor de zittingsavonden komt tonprater Dirk Kauwenberg een buut verzorgen. De avond wordt aan elkaar gepraat door spreekstalmeester Peter Jansen.

Daarnaast is er aandacht voor de wagenbouwers en loopgroepen van de optocht. De loopgroepen en wagenbouwers zijn persoonlijk uitgenodigd voor de avond, waarbij de organisatie een speciaal wagenbouwerspakket heeft samengesteld. Wie aanwezig is, kan een ‘gadget’ (een teken van de groep) aan het begin van de avond inleveren bij de organisatie, waarbij prins Ronald het pakket zal verdelen.

Wie de heupen vast los wil wiegen in aanloop naar carnaval 2018 is zaterdag vanaf 20:00 uur welkom. Wagenbouwers en loopgroepen hebben tot uiterlijk 20:45 uur de tijd om hun gadget in te leveren om mee te dingen naar de prijzen.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play