[Foto’s] Sinterklaas heelhuids aangekomen in Son en Breugel

Sinterklaas die de kinderen van Son en Breugel begroet
Foto: Ons Son en Breugel

Kinderen in Son en Breugel kunnen vanavond hun schoen weer gaan zetten, nu Sinterklaas en zijn Pieten aangekomen zijn in het dorp.

Het zag er even naar uit dat Sinterklaas en zijn Pieten op zoek moesten naar alternatief vervoer naar Son en Breugel. Bij het Sinterklaasjournaal werd duidelijk dat de pakjesboot naar de bodem van de zee was gezonken. Middels een privéjet kwam Sinterklaas toch op plaats van bestemming: Nederland.

De grote vraag voor de kinderen in Son en Breugel: hoe komen Sinterklaas en de Pieten naar Son en Breugel? Gelukkig voor de kinderen was er een andere pakjesboot beschikbaar zodat de Sint niet stilletjes Son en Breugel voorbij zou gaan. Geheel volgens planning kon de tocht naar het dorp gemaakt worden.

Rond de klok van 14:15 uur zette Sint zijn voet op de kade van het Wilhelminakanaal. Vergezeld door zijn Pieten die snoepgoed uitdeelden stond de goedheiligman burgemeester Hans Gaillard te woord. Na plechtigheden ging de stoet de brug over richting het gemeentehuis om alle kinderen van Son en Breugel toe te spreken.

Meer foto’s van de intocht (en natuurlijk meer evenementen) vind op onze fotopagina.

Post article

Post article