Search
Close this search box.

Foto’s: zon, zand en zuipen op Beach Event Son

Foto: Rutger van der Heijden

Beach Event Son kan terugkijken op hun meest geslaagde editie tot nu toe.

Alle ingrediënten voor een spectaculair evenement waren aanwezig: de zon scheen volop, het zand voelde heerlijk tussen de tenen en de sfeer was top. Het beachvolleybal- en muziekevenement, georganiseerd door Stichting Beach Event Son,

Het beachvolleybaltoernooi was goed georganiseerd. De organisatie weet met een grote groep vrijwilligers uit onder andere Hendig Zat en de Koekwauzen de chaos goed onder controle te houden. De grote hoeveelheid teams, voornamelijk uit het dorp, was een diverse mix aan bevolkingsgroepen. Teams als ‘Magnetron Frikandel’ konden prima samenspelen met bijvoorbeeld teams als ‘Chicks with balls, ‘Team A, uhh nee trouwens Team B’, ‘6 tinten grijs’ of zelfs ‘Wij slaan nergens op!’ Het hele evenement werd muzikaal begeleid met een marathonsessie van DJ Geert Verschuren.

Toen ze zon eenmaal onder was werd het feest van overdag nog eens dunnetjes overgedaan met een spetterend muziekfeest. Op de line-up stonden onder andere Puinhoop Kollectiv, Ruthless en als hoofdact Mental Theo. Aan de gekozen artiesten was duidelijk te merken dat het een feest is georganiseerd voor jongeren, door jongeren. De stampende bas deden menig biertje doen schudden. Het publiek was uitzinnig en wist ondanks de inspanning van overdag toch nog badend in het zweet de hele avond te dansen. Ook de sfeer onder de artiesten was geweldig. Mental Theo plakte zelfs de CD-spelers aan de tafel vast omdat hij bang was dat alles op de grond zou vallen van het spingen.

De stijgende lijn is deze derde editie van Beach Event Son doorgetrokken en Son en Breugel kan ook volgend jaar zich op gaan maken voor een prachtig evenement.

Lees meer