Search
Close this search box.

Frank Weijers komend seizoen nieuwe hoofdtrainer SBC

SBC
Foto: Ons Son en Breugel

Hoofdtrainer Frank Weijers verruilt eersteklasser SV Deurne voor derdeklasser SBC.

De voormalig profvoetballer van onder andere Helmond Sport en FC Eindhoven verruilt SV Deurne voor SBC. Vorige maand liet Weijers al weten zijn contract bij SV Deurne uit de eerste klasse niet te verlengen. Deze keuze is onder andere gemaakt omdat hij zijn werk en trainerschap in Deurne niet kon combineren. “Door een nieuwe functie op mijn werk, moet ik me vaak in bochten wringen om op tijd in Deurne te zijn. Dit gaat ten koste van de aandacht die ik wil geven aan mijn spelers”, aldus Weijers volgens Sport Vizier.

Bij SBC gaat de 49-jarige Veldhovenaar volgend seizoen aan de slag als hoofdtrainer. Aan ervaring is er in ieder geval geen gebrek: Frank Weijers was onder andere hoofdtrainer bij Bladella, Brabantia en De Valk. Weijers vervangt Raymond Koenraadt, die na dit seizoen aan de slag gaat als hoofdtrainer bij Mierlo-Hout.

Derdeklasser SBC is verheugd met de komst van Frank Weijers. “Beiden kijken vol vertrouwen uit naar de samenwerking die moet leiden tot het behalen van de sportieve doelstellingen van de vereniging” laat de club weten via Facebook.


Heet nieuws? Stuur de redactie een WhatsApp


Lees meer over SBC