Search
Close this search box.

Ga op dierendag samen met je hond bootcampen met Sonsport

Hond en baasje samen aan het bootcampen
Foto: Pixabay CC0

Bootcampen is niet alleen voor mensen, maar is ook heel erg leuk om samen met je hond te doen. Onder begeleiding van instructeur Rick (winnaar van de Happy Dog Survival Run op het Animal event in de Beekse Bergen) organiseert Sonsport een heuse bootcamp voor hond en baasje. Sonsport zet uitdagende activiteiten klaar, waarbij zowel hond als baasje uitgedaagd worden.

Hoe leuk is dit om je hond te verrassen op dierendag? Om 15:45 uur verzamelen deelnemers voor het gebouw van Sonsport op de Rooijseweg 5. Voor 17:30 uur is het bootcampen klaar. Het gaat sowieso een enorm leuk evenement worden en er kunnen maximaal twintig baasjes met hond deelnemen. Sporters van Sonsport mogen een gast meenemen deze dag. Zorg dat je jezelf tijdig inschrijft bij de balie van Sonsport, want vol is vol.

Er zijn wel een aantal voorwaarden om deel te nemen:

  1. De hond moet minimaal 1 jaar oud zijn.
  2. De hond moet ingeënt zijn.
  3. Slipkettingen zijn verboden.
  4. Slaan, schoppen of anders mishandelen van de hond is niet toegestaan.
  5. Neem poepzakjes mee zodat je de poep van je hond kan opruimen.
  6. Neem snoepjes of een speeltje mee om je hond te kunnen belonen.
  7. De honden blijven de gehele bootcamp aangelijnd aan de korte riem.
  8. Geef het aan wanneer je hond niet goed samen gaat met andere honden/mensen zodat de instructeurs hem/haar een lintje om kunnen doen zodat andere weten dat ze op gepaste afstand moeten blijven.
  9. Sonsport snapt dat het frustrerend kan zijn wanneer je hond niet luistert maar onthoud dat ze dit voor de lol en voor de honden doen. Plezier maken met je hond is de belangrijkste doelstelling van de honden bootcamp.

Mochten er nog vragen zijn, dan kan je altijd met Rick contact opnemen bij Sonsport.