Gaby van den Biggelaar informateur in Son en Breugel

Gaby van den Biggelaar informateur in Son en Breugel
Foto: Gemeente Son en Breugel
Nieuws

Dorpsvisie heeft mevrouw mr. dr. Gaby van den Biggelaar gevraagd als informateur. Mevrouw van den Biggelaar is adviseur / intermediair bij overheidscontacten en woont in Eindhoven.

Zij verzorgde voor de gemeente Son en Breugel enkele malen een themabijeenkomst over integriteit en verrichtte in 2014 en 2017 bij kandidaat-wethouders een integriteitsonderzoek. Op die manier is zij al langer betrokken bij ons dorp.

Vorige week spraken de lijsttrekkers af dat Dorpsvisie, als grootste partij en ook als grootste winnaar van de verkiezingen, het voortouw zou nemen bij de onderhandelingen.

De informateur heeft de opdracht gekregen met alle raadsfracties verkennende gesprekken te voeren. Daarbij is het van belang duiding te geven aan de verkiezingsuitslag en de thema’s te inventariseren die voor de diverse fracties belangrijk zijn. Waar zitten de programmatische overeenkomsten en –verschillen tussen de partijen? Mevrouw Van den Biggelaar zoekt daarbij naar de combinatie van partijen die het meest geschikt lijkt om een college te vormen.

Om de vertrouwelijkheid van de gesprekken te kunnen garanderen zijn deze niet openbaar.

Neem dan contact met ons.

Post article

Post article