Geef jouw mening over de ontwerpen van het dorpshuis in onze enquête

Sint-Petrus Bandenkerk
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Ons Son en Breugel vraagt in een enquête wat jij vindt van de ontwerpen voor de transformatie van de voormalige Sint-Petrus’ Bandenkerk in het dorpshuis. Zo kan iedereen zijn of haar mening geven.

Ons Son en Breugel geeft het woord aan de inwoners van Son en Breugel over de toekomst van hun dorpshuis. Middels een enquête kunnen lezers van Ons Son en Breugel hun mening geven over de vijf ontwerpen, puur op basis van de door de ontwerpers getoonde afbeeldingen. Hiervoor heeft de gemeente de gegeven presentaties op 23 oktober in het Vestzak (met toestemming van de ontwerpers) ter beschikking gesteld.

Meedoen aan de enquête is heel simpel: je klikt hier om de enquête te starten (of in het menu bovenaan de pagina), bekijkt enkele afbeeldingen van de ontwerpen en geeft ieder ontwerp een cijfer van 1 tot 10. Per afbeelding is het mogelijk om je mening te geven, maar dit is niet verplicht. Na afloop vragen we om (optioneel) jouw mening over de enquête te geven, zodat we in de toekomst de enquêtes van Ons Son en Breugel beter kunnen maken. Voor de enquête is gebruik gemaakt van het online enquêteplatform Typeform.

Iedereen mag meedoen: jong of oud, dik of dun, man of vrouw (of waar jij je prettig bij voelt). Deelname is volledig anoniem en vrijwillig. We stellen de enquête open tot zondagavond 3 november, waarna wij de bevindingen zullen publiceren op Ons Son en Breugel. Ook bieden zij jouw mening en cijfers aan aan de gemeenteraad, zodat zij jou mening mee kunnen wegen in hun beslissing. Let wel op: de gemeenteraad bekijkt de keuze voor het dorpshuis in een breder context dan alleen ontwerp.

Post article

Post article