Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gemeente trakteert vrijwilligers op leuke avond in de Bongerd

Foto: Ons Son en Breugel

Jezelf belangeloos inzetten voor andere mensen of je club als vrijwilliger, dat verdient een speciale avond.

Tijdens de tweejaarlijkse vrijwilligersavond die gemeenteraadsleden organiseerde werden diverse vrijwilligers uit Son en Breugel getrakteerd op een avondvullend programma. De avond werd georganiseerd tijdens NLdoet, een landelijk initiatief van het Oranje Fonds. Muzikale invulling van de avond was er onder andere van het trio Rob des Bouvrie en Re-PHIL.

Naast muzikale optredens werden de kartrekkers van stichting MeeDoen Son en Breugel, Vrijwilligerspenningen uitgereikt aan Angélique Hubers, Maaike van Kempen en Diana van der Looij, onderscheiden met de vrijwilligerspenning van de gemeente Son en Breugel. Volgens burgemeester Hans Gaillard ontvangen de dames de onderscheiding voor onder andere hun inzet voor vrijetijdsactiviteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking of stoornis in het algemeen en in Son en Breugel in het bijzonder.

Naast de vrijwilligerspenning stond wethouder Tom van den Nieuwenhuijzen stil bij het naderende pensioen van Wim van den Hombergh, die namens de gemeente vrijwilligers en organisaties bijstaat in zaken als zoals subsidies aan maatschappelijke organisaties, muziekonderwijs en leerlingenvervoer.