Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gemeente trekt stekker uit Son en Breugel Actief

son en breugel actief
Foto: Ons Son en Breugel

Vanaf 4 april moeten verenigingen hun activiteiten die nu ondergebracht bij Son en Breugel Actief zijn onder gaan brengen bij Son en Breugel Verbindt.

Son en Breugel Actief is digitaal platform voor het verenigingsleven in Son en Breugel, waar ook Sjors Sportief en Sjors Creatief onderdeel van uitmaakt. Het initiatief werd samen met gemeente Son en Breugel, Sportstimulering Nederland en de LEVgroep genomen.

Per 4 april 2016 stopt de website. Verenigingen krijgen tot 30 april 2016 de tijd om hun activiteiten onder te brengen bij Son en Breugel Verbindt, dat als alternatief moet fungeren. Volgens de gemeente kan Son en Breugel Verbindt hierdoor ‘uitgroeien tot de door ons gewenste brede website voor alle sociale en maatschappelijke activiteiten in Son en Breugel.’ Sjors Sportief en Sjors Creatief gaan verder via hun eigen website.

Alle vereniging­contactpersonen van Son en Breugel Actief ontvangen een e­mail met instructies over de inrichting van een eigen pagina op Son en Breugel Verbindt. Voor vragen over de nieuwe site kunnen verenigingen terecht bij Son en Breugel Verbindt via email.

Lees meer over Son en Breugel Actief