Genieten van Lazy Sonnie Afternoon, maar dan vanuit huis

Microfoon op het podium van Lazy Sonnie Afternoon
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Lazy Sonnie Afternoon is al vijf jaar een begrip in Son en Breugel. Elke eerste zondag van de maand treden in de kapelzaal bij La Sonnerie artiesten op waarna met de pet rond gegaan wordt om een kwalitatief hoog programma te kunnen blijven verzorgen. Nu in coronatijd komt er een speciale home editie.

Op zaterdagavond 4 juli om 20:00 uur organiseert Lazy Sonnie Afternoon het evenement Lazy Sonnie Song Night @Home. Dertien topacts uit de Son en Breugelse muziekscene zullen optreden. Solo of duo, zullen artiesten vanaf het vertrouwde podium in de Kapelzaal van la Sonnerie steeds twee nummers spelen. Bekende en onbekende muzikanten betreden daarbij het digitale podium, een vergelijkbaar concept als de jaarlijkse Lazy Sonnie Song Night.

Ook zal er een mooie prijs vergeven worden tijdens de uitzending: een luxe hotelovernachting in La Sonnerie, compleet met diner en ontbijt. Er is ook de mogelijkheid om online je eigen verzoekplaatje aan te vragen. Dit alles is te zien via een livestream op de social media kanalen en de website van Lazy Sonnie Afternoon.

Post article

Post article