Search
Close this search box.

Genomineerden Ondernemer van het Jaar 2017 bekend

Genomineerden Ondernemer van het Jaar 2017 bekend
Foto: Lionsclub Son en Breugel

In oktober stroomden bij Lionsclub Son en Breugel e.o. de nominaties voor de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2017 binnen.

Mensen van binnen en buiten Son en Breugel droegen maar liefst 21 bedrijven van Ekkersrijt, 32 uit Son en Breugel en 7 starters voor. Allemaal ondernemingen die volgens hen het afgelopen jaar op innovatieve wijze verbinding tot stand brachten. De jury selecteerde drie kanshebbers van Ekkersrijt en drie uit Son en Breugel. De Rabobank kiest de ondernemer die de startersprijs ontvangt en maakt de winnaar bekend tijdens de Ondernemersavond op zaterdag 20 januari 2018 in de feesttent op het Kerkplein.

De kanshebbers

Na uitvoerig beraad heeft de jury de volgende top-3 samengesteld van ondernemers die kans maken op de titel Ondernemer van het Jaar 2017 op Ekkersrijt:

  • De familie Prijt van De Donjon, de Woonburcht op het meubelplein Ekkersrijt;
  • Wim Huijbregts van HumanTotalCare, een onderneming die vanuit verscheidende merken werkt aan de duurzame inzetbaarheid van werkend Nederland;
  • Pieter en Lydia Foolen van Foolen Audio & Light, de partner voor evenementen op het gebied van licht, geluid, podia en video.

Voor de Ondernemer van het Jaar in Son en Breugel zijn de volgende ondernemers geselecteerd:

  • Wendy Bekkers en Olaf Pigmans van Wens Reclame (voorheen: Wens Creatie), een allround reclamebureau in het centrum van Son;
  • Martony Gevers van Feestcafé De Bongerd, een feest- en activiteitencentrum in het hart van Breugel;
  • Arjen Brand en Danny Aarts van SonSport Active Centre, een veelzijdige sportschool in Son voor jong en oud.

De ontknoping op 20 januari

Tijdens de selectie van de genomineerden keek de jury van de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2017 vooral naar de manier waarop de ondernemers het thema ‘Innovatief verbinden’ vormgeven. Met andere woorden: hoe zij de laatste jaren bewust op vernieuwende wijze de verbinding hebben gelegd met andere bedrijven, (maatschappelijke) organisaties of de samenleving. Op www.ondernemerhjaar.nl vindt je achtergrondinformatie over de manier waarop de zes kanshebbers dat doen. Anders dan voorgaande jaren kiest de jury deze keer de uiteindelijke winnaars van de verkiezing en maakt dit bekend tijdens de feestavond op 20 januari 2018. Er is dit jaar voor gekozen geen stemronde te houden voor het publiek.

Koop nu je kaarten

De feestavond op 20 januari belooft ook deze editie weer een spetterende avond te worden. Met swingende muziek van een band met blazers, heerlijk eten en drinken en prima gezelschap. De zinderende ontknoping is natuurlijk de uitreiking van de prijzen. De netto-opbrengst van het feest gaat zoals altijd naar lokale goede doelen, waarover je meer kunt lezen op www.ondernemervhjaar.nl. Kaarten voor dit spetterende feest kun je bestellen via dezelfde website. Wees er snel bij, want er zijn slechts 350 kaarten beschikbaar en in 2017 was het feest al snel helemaal uitverkocht.

 


Een initiatief van Ons Son en Breugel, Toine Buijtels Events en Multi Show Productions. Kijk voor meer informatie op de website van Snow Radio.