Zoek
Sluit dit zoekvak.

Genomineerden Ondernemer van het Jaar 2018 bekend

Wie worden de Ondernemers van het Jaar 2018?
Foto: Lionsclub Son en Breugel

In oktober stroomden bij Lionsclub Son en Breugel de nominaties voor de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2018 binnen.

Mensen van binnen en buiten Son en Breugel droegen tientallen ondernemers van Ekkersrijt en uit Son en Breugel voor. Allemaal ondernemers die volgens hen het afgelopen jaar veerkracht hebben getoond. Inmiddels heeft de jury en keuze gemaakt en zijn de genomineerden bekend.

De jury selecteerde drie kanshebbers van Ekkersrijt en drie uit Son en Breugel. De Rabobank Het Groene Woud Zuid kiest de ondernemer die de startersprijs ontvangt en maakt de winnaar bekend tijdens de Ondernemersavond op zaterdag 9 februari 2019 in de feesttent op het Kerkplein.

De kanshebbers

Na uitvoerig beraad heeft de jury de volgende top-3 samengesteld van ondernemers die kans maken op de titel Ondernemer van het Jaar 2018 in Son en Breugel:

  • Koen Sol van Sol Makelaardij
  • Erik van den Berg van Fiets en sport van den Berg
  • Duncan Weijers van Bloemsierkunst de Groenstylist

Voor de Ondernemer van het Jaar 2018 op Ekkersrijt zijn de volgende ondernemers geselecteerd:

  • Martijn Seerden van Jase Packaging
  • Alexander Aelberts van PresTop B.V.
  • Joop Kastelijn van De Brug Timmerfabriek Son B.V.

De ontknoping op 9 februari

Bij de selectie van de genomineerden keek de jury van de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2018 vooral naar de manier waarop de ondernemers het thema ‘Veerkracht tonen’ vormgeven. Tijdens de feestavond maakt de jury bekend welke ondernemers de uiteindelijke winnaars van de verkiezing zijn.

Koop nu je kaarten

De feestavond op 9 februari wordt traditiegetrouw weer een spetterende avond. Met swingende muziek van een band met blazers, heerlijk eten en drinken en prima gezelschap. De zinderende ontknoping is natuurlijk de uitreiking van de prijzen. De netto-opbrengst van het feest gaat zoals altijd naar lokale goede doelen, die vindt u terug op www.ondernemervhjaar.nl. Kaarten voor dit spetterende feest kunt u bestellen via dezelfde website. Wees er snel bij, want er zijn slechts 350 kaarten beschikbaar en in 2018 was het feest nagenoeg uitverkocht.