Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gewapende overval in een huis aan Ockhuyzenweg

Gewapende overval in huis aan Ockhuyzenweg
Foto: Wikipedia CC0

In de nacht van dinsdag op woensdag overvielen meerdere gewapende en gemaskerde daders een huis aan de Ockhuyzenweg in Son.

Het huis aan de Ockhuyzenweg, aan de andere kant van de A50 ten opzichte van Sonniuspark, werd rond kwart over twee door meerdere gemaskerde mannen overvallen. Ook waren de mannen gewapend, op zoek naar geld. Toen zij geen geld wisten te vinden, werden sierraden meegenomen.

De politie had uit voorzorg een ambulance geroepen. Beide bewoners, een 73-jarige man en zijn 72-jarige echtgenote, werden ter plaatse onderzocht door het ambulancepersoneel maar bleken geen verwondingen overgehouden te hebben aan de overval. Geschrokken is het echtpaar wel. Zij zullen aangifte doen.

De politie heeft acht recercheurs op de zaak gezet, die mogelijk verband houdt met een overval eerder op de dag in Helmond. Ook wordt de overval in het onderzoek vergeleken met andere overvallen in de buurt.


Lees meer overvallen


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.