Search
Close this search box.

Gewoon-Geweldig bezorgt weekmenu’s tijdens coronacrisis

Iris van de Moosdijk en Wendy Datinsky van Gewoon-Geweldig
Foto: Gewoon-Geweldig

Drie jaar geleden begonnen Iris van de Moosdijk en Wendy Datinsky met Gewoon-Geweldig, een cateringbedrijf voor feesten en partijen. Alles eraan doen om je te ontzorgen zo luidt de slogan. Nu in tijden van coronacrisis willen zij zelf graag bezig blijven en mensen blijven verwennen. Daarom bezorgen ze nu weekmenu’s.

”Wendy kan erg goed koken en ik heb altijd in de horeca gewerkt als gastvrouw” zegt Iris tegen Ons Son en Breugel. “We hebben allebei een passie voor lekker vers eten, goede smaken en veel variatie. Ook de opmaak van de gerechten is heel belangrijk want het oog wil ook wat. Dit wilde we delen, want een dag niet lekker eten dat kan volgens ons niet. En zo werd Gewoon-Geweldig geboren.”

“Toen het coronavirus in ons land kwam zijn wij niet bij de pakken neer gaan zitten maar zijn wij doorgegaan met onze passie maar dan op kleinere schaal. Zo kunnen mensen elke week voor een klein bedrag genieten van onze geweldige smaken.”

Sinds vorige week zijn zij begonnen met het maken van eenpansgerechten met elke week een ander en gevarieerd menu. “Mensen kunnen nu kiezen om een heerlijke maaltijd bij ons te bestellen die gratis geleverd wordt in Son en Breugel. Elk weekend hebben wij een borrelplank die bestaat uit verschillende lekkere hapjes die bij ons te bestellen is. Zo maak je een verjaardag toch nog een beetje bijzonder.”

Lijkt het je leuk om een weekmenu of borrelplank te bestellen om deze moeilijke tijd toch wat kleur te geven? Dat kan via de website van Gewoon-Geweldig.