Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezocht (m/v): nieuwe dirigent voor Pro Honore Et Virtute

Harmonie Pro Honore et Virtute
Foto: Harmonie Pro Honore et Virute

Harmonie Pro Honore Et Virtute is op zoek naar een nieuwe dirigent met ambitie. De dirigent moet met zijn of haar enthousiasme het orkest terug laten groeien naar het niveau van de eerste divisie.

Dirigent Johan Smeulders heeft in december 2022 afscheid genomen van de harmonie. Marc Dufour is bereid gevonden om als interim-dirigent het harmonieorkest de komende periode onder zijn leiding klaar te stomen voor het komende Koningsnachtconcert. De harmonie is daarom dringend op zoek naar een nieuwe dirigent.

Voor het orkest is het belangrijk dat de nieuwe dirigent enthousiasme uitstraalt. Ook moet er oog zijn voor zowel de muzikale uitdaging van uitblinkers als het opdoen van ervaring door nieuwkomers, gezelligheid en het sociale binden voor alle muzikanten. Muzikaal artistieke gaten weet je goed op te vullen door passages creatief te arrangeren in plaats van te steunen op invallers.

Over Pro Honore Et Virtute

Pro Honore Et Virtute bestaat uit een opleidingsharmonie, een malletgroep en een slagwerkgroep. Het harmonieorkest is een enthousiast orkest dat bestaat uit muzikanten van diverse leeftijden, niveaus en muzikale voorkeuren. Dit resulteert in concerten met een diversiteit in muziekstijlen, maar wel altijd goed bezocht door een trouw publiek.

Dirigenten die zich geroepen voelen te solliciteren kunnen hun CV en motivatie vóór 9 maart sturen naar muziekcommissie@phev.nl. Eventuele vragen die sollicitanten hebben kunnen ook via dat emailadres gesteld worden. Mocht je uitgenodigd worden voor een gesprek, dan zullen gesprekken eind mei en april plaatsvinden. In mei staan proefdirecties gepland. Meer informatie over de harmonie vind je op www.phev.nl.