Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezocht: penningmeester voor stichting Statiegeld Op Jeugd

Gezocht: penningmeester voor stichting Statiegeld Op Jeugd
Foto: Pixabay CC0

Er gebeuren mooie dingen bij stichting Statiegeld Op Jeugd, die de vergrijzing in Son en Breugel willen kantelen en meer betaalbare woonruimte voor jongeren realiseren in ons dorp. Hiervoor heb je minimaal drie bestuursleden nodig en ze zijn nog opzoek naar een penningmeester.

Je wordt deel van het bestuur dat bestaat uit voorzitter Amanda Schiltmans en een secretaris waar stichting Statiegeld Op Jeugd de naam nog even geheim van houden. Daarnaast zijn er twee algemene bestuursleden waarvan zij nu ook nog even de naam geheim houden. Na de officiële oprichting zullen zij dit zeker met jullie delen.

Hier onder hebben ze de wensen voor een goed functionerende penningmeester vermeld en ze hopen dat er mensen zijn die een actieve bijdrage willen leveren om de volgende stap te zetten met onze stichting. Spreekt dit je aan ’toekomstig penningmeester’:

  • Je hoeft geen ervaring te hebben als bestuurder, je bevlogenheid bij het onderwerp vinden zij het aller belangrijkste;
  • Je moet wel woonachtig en/of werkzaam zijn in Son en Breugel, wat er precies speelt in het dorp vinden zij belangrijk dat je je daar iets bij kunt voorstellen, je moet je kunnen verplaatsen in de lokale situatie;
  • Leeftijd vinden zij niet belangrijk, je visie op de toekomst van Son en Breugel vinden zij wel belangrijk;
  • Je betrokkenheid bij dit onderwerp wint het van het opleidingsniveau;
  • Ze vragen prive tijd en inzet van je (sparren en ambassadeur zijn), zij kunnen je geen vergoeding bieden in geld, maar ze zullen altijd zorgen voor koffie/thee met wat lekkers erbij en daarbij onze positieve inzet en een goed humeur;
  • zij vragen je: minimaal vier keer per jaar met ons te sparren (vergaderen), je inbreng te leveren en buiten deze bijeenkomsten ambassadeur te zijn voor stichting Statiegeld Op Jeugd en uit te dragen dat Son en Breugel een vitaal dorp moet worden en ze er alles aan gaan doen om de vergrijzing te kantelen.

Wanneer je interesse hebt in een persoonlijk gesprek om meer te weten te komen over deze functie, stuur dan een berichtje naar hen als persoonlijk bericht via Facebook of stuur een email naar Amanda Schiltmans: amanda.schiltmans@gmail.com.