Search
Close this search box.

Gezocht: pleeggezin in Son en Breugel

Gezocht: pleeggezin in Son en Breugel pleegzorginformatieavond
Foto: RGBStock CC0

Wie zorgt er voor een kind als de ouders dat even niet kunnen? Opvang in een pleeggezin kan dan een welkome oplossing bieden.

Helaas zijn er nog steeds kinderen die wachten op een plekje in een pleeggezin. Want een kind past niet zomaar in ieder gezin. Nieuwe pleegouders blijven daarom hard nodig. Zo ook in uw regio.

Pleeggezin gezocht in de regio Son en Breugel

Op dit moment is Combinatie Jeugdzorg dringend op zoek naar een pleeggezin voor een meisje van 14 jaar in de omgeving van Son en Breugel. Daarom organiseren we op maandag 31 oktober 2016 van 20.00 tot 22.00 uur een pleegzorginformatieavond bij het CMD, Europalaan 2 in
Son en Breugel.

Tijdens deze avond worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht en vertelt een ervaren pleegouder over de eigen ervaringen. Daarnaast komt ook het anonieme profiel van het meisje waarvoor we een pleeggezin zoeken aan bod.

Aanmelden

Graag aanmelden voor de informatieavond via (040) 245 19 45 of triangel@combinatiejeugdzorg.nl. Ook kunt u via dit nummer of e-mailadres een informatiepakket aanvragen.

Belang opgroeien in eigen omgeving

Wij zijn ons bewust van de bijzondere vraag die we u stellen. Maar het belang van zoveel mogelijk in je eigen omgeving (school, hobby’s, vriendjes) opgroeien voor een kind dat tijdelijk niet thuis kan wonen, is groot.

Meer weten over pleegzorg?

Op www.supergewonemensengezocht.nl vindt u meer informatie over pleegzorg inclusief filmpjes en ervaringsverhalen van volwassen pleegkinderen, pleegouders en ouders.


 Neem dan contact met ons op.