Zoek
Sluit dit zoekvak.

Goederen- en dienstenveiling: 22.700 euro opgehaald

goederen- en dienstenveiling
Foto: Ons Son en Breugel

Een geslaagde opbrengst en een trotse organisatie van de goederen- en dienstenveiling: 177 kavels brachten 22.700 euro op.

De veiling waarbij ondernemers en dorpsbewoners belangeloos producten en diensten er beschikking stellen, bracht dit jaar 22.700 euro op. De opbrengst wordt door voetbalvereniging SBC. carnavalsvereniging de Krutjesrapers en jongerencentrum Oase gebruikt voor de jeugd.

goederen- en dienstenveiling
Foto: Ons Son en Breugel

Maar dit jaar was niet de hoge opbrengst het onderwerp van gesprek, maar de locatie. Traditioneel wordt de goederen- en dienstenveiling (dit jaar voor de negentiende keer georganiseerd) gehouden in café restaurant de Zwaan. Met man en macht is gewerkt om de verbouwde zaal op tijd klaar te krijgen, maar omdat de ruwbouw nog in de steigers staat niet goedgekeurd. Veiligheid staat voorop, dus werd er uitgeweken naar een alternatieve locatie: de brasserie in hotel restaurant la Sonnerie.

Goederen- en dienstenveiling
Foto: Ons Son en Breugel

Of verandering van spijs doet eten, laten we even in het midden. Het belangrijkste is dat veilingmeesters Remco Heeren, Henri Janssen en Ted Swinkels de zakken van het aanwezige publiek voor een goed doel hebben geklopt.

Lees meer van de organisatoren van de goederen- en dienstenveiling