Zoek
Sluit dit zoekvak.

GR2018: kandidatenlijst Dorpsvisie

Dorpsvisie
Foto: Dorpsvisie

Met trots presenteren Frits Helders, voorzitter van het bestuur en de huidige fractieleider Frans Meulenbroeks de lijst van kandidaten van Dorpsvisie voor de gemeenteraad van Son en Breugel voor de periode 2018-2022. Vanaf vandaag staat het verkiezingsprogramma online op de website www.dorpsvisie.nu.

Al meer dan 50 jaar zetten de leden van Dorpsvisie zich in voor ‘ons’ Son en Breugel. Dorpsvisie is opgericht door een groep mensen vanuit verschillende achtergronden en verenigingen. In haar politiek handelen zie je bij Dorpsvisie terug dat zij tot de dag van vandaag een duidelijk onderdeel zijn van de dorpse gemeenschap in Son en Breugel. De leden, die zich graag als team presenteren, worden dan ook veelvuldig aangesproken als zij inwoners tegenkomen. Men stelt vragen en ideeën worden uitgewisseld voor het dorp en onze gemeenschap. De slogan van Dorpsvisie “Samen ons Dorp zijn” maakt men dagelijks waar.

De lijst van Dorpsvisie wordt aangevoerd door een duo lijsttrekkerschap. Remco Heeren samen met Helga Helders nemen het voortouw maar voelen zich gesteund door een compleet team. Want alleen ga je misschien sneller maar bij DorpsVISIE zegt men liever dat je samen verder komt. De complete lijst van Dorpsvisie die mee doet als lijst 1 bij de komende verkiezingen ziet er als volgt uit:

 1. Hr. Remco Heeren
 2. Mevr. Helga Helders
 3. Hr. Jelle de Jong
 4. Hr. Frans Meulenbroeks
 5. Hr. Theo Groenemans
 6. Hr. John Frenken
 7. Hr. Jos de Bruin
 8. Mevr. Madelon Gerbrands
 9. Hr. Bjorn van Eembergen
 10. Mevr. Marianne van der Putte-Verhoeven
 11. Hr. Ton Merks
 12. Hr. Jasper de Bruin
 13. Mevr. Els Voogt
 14. Hr. Riny van Eerd
 15. Hr. Bart Wullems
 16. Hr. Maurice van Doleweerd
 17. Stephen Philippi
 18. Hr. Frits Helders
 19. Hr. Albert Merks
 20. Hr. Bill Huddleston Slater
 21. Hr. Hub Rutijna
 22. Hr. Wilco Broks
 23. Hr. Johan van Tinteren
 24. Mevr. Nell van Doleweerd

Team Dorpsvisie

Theo Groenemans, (fractie)seceretaris