Handballers beleven een onvergetelijke online Apollodag

De studio van de Apollodag in sportcafé Expreszo
Foto: Ons Son en Breugel

Bijna honderd leden van handbalvereniging Apollo kropen achter hun televisie voor een speciale Apollodag, die met een geheel verzorgde livestream de huiskamers binnenkwam.

Ieder jaar organiseert handbalvereniging Apollo een leuke dag voor haar leden. Maar ook zij moeten zich aanpassen aan de coronatijd, waarbij het gezellig bijeen komen niet vanzelfsprekend is. Na brainstormsessies heeft de organisatie van de Apollodag besloten om er een onvergetelijke editie van te maken, thuis vanaf de bank met geheel verzorgde livestreams.

Sportcafé Expreszo werd, na maanden van gesloten deuren, opengesteld om omgetoverd te worden tot studio (met goedkeuring van handhaving). De studio werd ingericht door onder andere een groot prijzenrad en marktkraam van RBA Verhuur. Om alles technisch in goede banen te leiden stelde Ons Son en Breugel camera’s, televisies, kabels en alles wat er nog meer nodig is voor een goed verzorgde livestream ter beschikking.

De dag werd verdeeld groepen met daarin de jongste leden, de junioren en de senioren. Voor de jongste leden werd een bingo georganiseerd met leuke prijzen, met daarbij allerlei leuke opdrachten die voor de webcam uitgevoerd konden worden. De junioren deden het spel Weerwolven voor Wakkerdam met een loterij. De senioren werden getrakteerd om een drie uur durende interactieve quiz waarbij herinneringen opgehaald konden worden en natuurlijk prijzen te winnen waren.

Alle leden die zich ingeschreven hadden kregen van de organisatie een tas met allerlei lekkers en gezonds mee, verzorgd door PLUS Marcel en Jeanette Verhoeven. De gewonnen prijzen die beschikbaar gesteld waren door Lumosa, L’uva Wijnen, Sonsport, Il Gusto en Kaashuis Best werden in veel gevallen na de winst thuisgebracht te worden. Zo heet handbalvereniging Apollo voor haar leden een bijzondere, maar vooral onvergetelijke Apollodag kunnen zorgen.

Post article

Post article