Zoek
Sluit dit zoekvak.

Handbalseizoen 2018-2019 Apollo van start gegaan

Handbalseizoen 2018-2019 Apollo van start gegaan
Foto: Reza Karimidouna

Na het uiterst succesvolle seizoen 2017-2018 is handbalvereniging Apollo vol energie en vertrouwen gestart met de voorbereiding en het veldseizoen 2018-2019.

Met de kampioenschappen van onder andere de heren 1 als dames 1 nog vers in het sportieve geheugen hebben de leden de trainingen en wedstrijden gestart. Met een jeugdteam in elke leeftijdscategorie (A tot en met F) laat de handbaljeugd in Son en Breugel zien dat de populariteit van deze flitsende sport ook in ons dorp groeiende is. Tel daarbij 2 herenteams en 1 damesteam en men kan concluderen dat handbalvereniging Apollo in 2018 een bloeiende vereniging is.

Wekelijks worden er door de dames en heren wedstrijden gespeeld op allerlei niveau’s. Met het heren vaandelteam spelend in de tweede divisie herbergt de plaatselijke handbalvereniging ook topsport in onze gemeente. Wedstrijden tegen onder andere Helius, Hellas en Westlandia zijn vertaald naar voetbalniveau te vergelijken met wedstrijden tegen AFC, IJsselmeervogels en KozakkenBoys, en staan garant voor 60 minuten lang tophandbal.

Handbalvereniging Apollo nodigt je graag uit om hierbij aanwezig te zijn, alsmede één van de andere wedstrijden. Zelf handbal spelen is uiteraard ook mogelijk. Voor meer informatie kijk op HV-apollo.nl.