Zoek
Sluit dit zoekvak.

Handbalseizoen Apollo van start

Hansbalseizoen Apollo van start
Foto: Frank Valkenburg

Na een periode van rust is afgelopen week het handbalseizoen weer gestart.

Vanaf nu wordt er weer wekelijks gespeeld en getraind in sporthal De Landing. De eerste trainingen waren afgelopen vrijdag en de opkomst was buitengewoon. Een blik in de sporthal leerde handbalvereniging Apollo dat de handbalsport populairder is dan ooit. Vele enthousiaste jongeren mochten na enkele weken van rust zich weer in het zweet werpen om in conditie te komen voor de eerste wedstrijden van het weekend dat erop volgde. In dat weekend werden ook de eerste punten verdiend voor Apollo. Het gemengd C-team leverde een puike prestatie door de Sprint met 21-18 te verslaan.

HV Apollo is een vereniging in de groei. Zij zijn daarom naast leden ook op zoek naar vrijwilligers die zich op welke manier dan ook willen inzetten voor de vereniging. Heb je belangstelling in de handbalsport, kom gerust eens langs op vrijdagavond of bij één van de wedstrijden in het weekend.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play