Zoek
Sluit dit zoekvak.

Handbalvereniging Apollo nodigt je uit voor een wijnavond

Handbalvereniging Apollo nodigt je uit voor een wijnavond
Foto: Handbalvereniging Apollo

Na het enorme succes van de Apollo wijnavond van voorgaand jaar en het enorme enthousiasme wat er vanuit de gasten kwam heeft handbalvereniging Apollo doen besluiten dit jaar wederom een wijnavond te organiseren.

De wijnkenner heeft een selectie kwaliteitswijnen samengesteld en zal deze met veel enthousiasme presenteren waarna hij klaar staat om al jouw vragen omtrent wijn te beantwoorden. De selectie wijnen is inmiddels samen met de importeur gemaakt en het ziet er naar uit dat het wederom een daverend succes zal gaan worden.

Een ieder is welkom dus neem dit jaar jouw vrienden, kennissen, tantes, ooms, kinderen (boven de 18) en collega’s mee, om ook dit jaar weer verrast te worden qua smaak en jouw wijnrek en of kelder weer te vullen met kwaliteitswijnen.

Dit jaar werken we samen met een importeur uit Alkmaar, Tamis Vino Via Wijnen. Zij hebben de beschikking tot maar liefst 750 exclusieve wijnen. Het bedrijf levert al 40 jaar aan vele restaurants en hotels boven de rivieren en heeft nu de stap naar het zuiden gemaakt om ook daar hun prachtige wijnen te introduceren. Dit betekent simpelweg dat de te proeven wijnen op de wijnavond alleen maar te vinden zijn in de betere horecagelegenheden.

Dit is je kans om ze als particulier te kunnen bemachtigen. Heb je vrienden en/of kennissen met een eigen horeca bedrijf, neem ze ook gerust mee. Graag ziet handbalvereniging Apollo je weer op de 2018 editie van de Apollo Wijnavond, donderdagavond 22 november 2018 vanaf 19.30 uur in de zaal van café restaurant de Zwaan in Son.

*Alle wijnen worden bij bestelling vanaf 6 flessen netjes bij je thuis gebracht.