Zoek
Sluit dit zoekvak.

Handbalvereniging Apollo sluit seizoen 2016-2017 ludiek af

Foto: Frank Valkenburg

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Apollodag plaats. Deze dag wordt traditioneel tegen het eind van het seizoen georganiseerd voor leden, vrijwilligers en ouders betrokken bij handbalvereniging Apollo.

De dag begon in het centrum van Son waar de deelnemende leden waren verdeeld over verschillende groepjes. De groepjes moesten in het centrum een aantal variërende opdrachten uitvoeren waarmee punten verdiend werden. Zo liepen er op zaterdagmiddag heel wat winkelende dorpsgenoten rond met gelakte nagels, zijn de passerende buschauffeurs veelvuldig gefotografeerd en herkende de wat oudere inwoners de cover van het beatles album ‘Abbey Road’. Ook werden heel wat paspoppen aangekleed met Apollo-kledingstukken.

De opdracht die het meeste tijd vergde was het ruilspel. Hierbij werd gestart met een simpel ei, en de opdracht was dit via ruiling om te zetten in iets wat de vereniging goed kon gebruiken. Meest indrukwekkende ruiling was het omzetten van een ei in een uur zaalhuur verkregen via Grieks restaurant Mykonos.

Na deze opdrachten verkaste de vereniging richting Sonniuswijk. Hier vond onder het genot van meerdere drankjes en ‘verrèkes lekkere’ friet de afsluitende feestavond plaats. Nog een enkele wedstrijd, een sportief hemelvaartstoernooi en een gezellig kamp en handbalvereniging Apollo zet een streep onder het seizoen 2016-2017. Zij kijken terug op een mooi seizoen met spannende wedstrijden, een verbeterde organisatie en een toenemend aantal leden. Zij willen iedereen bedanken die hier aan mee gewerkt heeft, en ze hopen dat 2017-2018 dezelfde voortgang gaat brengen.

 


Lees meer over handbalvereniging Apollo


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play