Harvest Moon en Next Monday in de studio van Snow Radio

Foto: Ons Son en Breugel

Met Harvest Moon en Next Monday op het programma zal het weer een enerverende dag worden bij Snow Radio.

Het zal vandaag goed warm gaan worden in de studio van Snow Radio. De dag werd afgetrapt door Sonsport, die een intensieve X-co demonstratie gaven. Thuis kon flink meebewogen worden, maar ook op het Kerkplein werd flink gezweet. Voor de rest van de dag zijn er diverse gasten zoals burgemeester Hans Gaillard en wethouder Tom van den Nieuwenhuijzen.

Maar ook staan er twee bands op het programma die back-to-back op gaan treden. Dus kom langs, luister mee via de website van Snow Radio en doneer voor stichting Goud Voor Oud.

  • 18:00 uur Harvest Moon

Met een prachtige nieuwe LP ‘Whiskers & The Brains’ leeft de Sonse band Harvest Moon als nooit tevoren. Met een hoge notering in de Indy Top 100 en een finaleplaats in Demoduel van Radio 538 in 2011 op zak is het een band die al jaren timmert aan de weg. Gewoon, uit Son en Breugel.

Foto: Harvest Moon

  • 19:00 uur Next Monday

Next Monday is een pop/rock cover band uit Eindhoven, maar zeker ook invloeden uit ons eigen Son en Breugel door bandlid Patrick Wijns. De band is geïnspireerd door bands als Muse, Placebo, Snow Patrol, U2, Keane en de Foo Fighters. Eerder speelde de band ook al in Son en Breugel tijdens Ons Dorp Live.

Foto: Next Monday


Een initiatief van Ons Son en Breugel, Toine Buijtels Events en Multi Show Productions. Kijk voor meer informatie op de website van Snow Radio.

Post article

Post article