Harvest Moon geeft akoestische dank aan BACK-commissie in de kiosk

Met een klein mini optreden in de kiosk bedankte de Sonse band Harvest Moon de BACK-commissie voor hun steun tijdens het maken van hun album.
Foto: Ons Son en Breugel

Met een klein mini optreden in de kiosk bedankte de Sonse band Harvest Moon de BACK-commissie voor hun steun tijdens het maken van hun album.

Op een donker Kerkplein werden microfoons, een versterker en een electrische gitaar neergezet voor een klein optreden van Harvest Moon. De Sonse band heeft recentelijk hun album Whiskers And The Brains uitgebracht en als dank voor hun steun gaf Harvest Moon een klein optreden voor de BACK commissie. Na het optreden kreeg de commissie ook een exemplaar van het LP uit handen van zanger Rob Dekkers.

De BACK-commissie hoopt dat bands als Harvest Moon vaker een optreden willen geven in de kiosk of het Dommelbalkon. De jeugd weet de weg naar het open podium nog niet te vinden, wat zij erg jammer vinden. De band stond in ieder geval open om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het optreden in de kiosk smaakte zeker naar meer.

Wil jij ‘iets’ organiseren in de kiosk of het Dommelbalkon? De kiosk is via dit reserveringsformulier te reserveren. Het Dommelbalkon is via dit reserveringsformulier te reserveren. Lijkt het jou leuk om de BACK-commissie te verjongen? Neem dan contact op met Ineke Louwers via email of telefoonnummer (0499) 476142.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play

Post article

Post article