Zoek
Sluit dit zoekvak.

Harvest Moon hield Breugel wakker tijdens huiskamerconcert

Harvest Moon hield Breugel wakker tijdens huiskamerconcert
Foto: Ons Son en Breugel

Geld ophalen voor de verwezenlijking van je nieuwe LP is hard werken. De band Harvest Moon komt zijn belofte na en geeft gulle gevers een uniek huiskamerconcert.

Nou ja, huiskamerconcert… technisch gezien was het een tuinconcert. In de Sint Isodorusstraat in Breugel was een feestje te vieren. De gastheer en gastvrouw hadden tijdens de crowdfundingactie voor de nieuwe LP van Harvest Moon een bedrag van minimaal 400 euro gegeven, waardoor zij een huiskamerconcert van de band uit Son en Breugel zouden krijgen. De eerste in een reeks van negen huiskamerconcerten.

De band liet het aanwezige publiek diverse nieuwe nummers horen van hun nieuwe LP, zoals Rain, Summer, Single Mistake, Say What You Want en Strangled. De muziek van de band was volgens een ‘hoorgetuige’ in de wijde omtrek te horen: zelfs aan de andere kant van het Hertenkamp.

Harvest Moon zit niet stil. In het paasweekend zal de band nieuwe opnames maken in de studio van Henk Koorn (bekend van Hallo Venray uit het NCRV-radioprogramma Los Vast uit de jaren 80) in Den Haag en in mei is het volgende huiskamerconcert voor de volgende donateur.


Lees meer over Harvest Moon


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.