Search
Close this search box.

Harvest Moon viert lancering van hun nieuwe LP

Harvest Moon viert lancering van hun nieuwe LP
Foto: Tojne Buytels

Samen met hun fans vierde Harvest Moon in hotel restaurant La Sonnerie de lancering van hun nieuwe album Whiskers & The Brains.

De Sonse band Harvest Moon pakte afgelopen zaterdag groots uit om een heugelijk feit te vieren: de lancering van hun album Whiskers & The Brains. De kapelzaal van hotel restaurant La Sonnerie stond afgeladen vol met fans om samen met de bandleden Paul Doorschot, Rob Dekkers, Renier Vlemmix, Wilco Toonen, Thom Vlemmix en Sandor Paulus een feestje te vieren.

De volle zaal werden getrakteerd op een muzikaal spektakel, een gevarieerde mix van slow- en uptempo. De band had zichtbaar plezier in hun feestje, ter afsluiting van een lange periode hard werken aan het album. Het feestje was naast een leuke muziekavond ook een bedankje voor alle crowdfunders die middels een speciale actie Harvest Moon hielpen hun droom te realiseren.

Natuurlijk kwamen er nummers van het nieuwe album Whiskers & The Brains voorbij, zoals hun single One Of The Boys. Hoewel ze de oude, vertrouwde Harvest Moon zijn gebleven is er op het nieuwe album ook duidelijk nieuwe invloeden en invalshoeken te horen. Ook kwamen oude nummers voorbij uit het inmiddels talrijke repertoire van Harvest Moon. Tijdens de avond werd de band ondersteund door mede-oprichter Paul Vlemmix, zangeres Jori van Gemert en de Sonse zanger Kevin Bachus.

Uit de avond bleek wel dat zowel op hun album als live de Harvest Moon vibe goed vast weten te houden en over te brengen.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play