Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een heerlijke, zelfgemaakte maaltijd bereid bij La Sonnerie

la sonnerie
Foto: Sonsport

Wie zegt dat een kant-en-klaar maaltijd ongezond moet zijn?

De deelnemers aan de Afval Challenge mochten onder begeleiding van chefkok Hans van der Loo de keuken van hotel La Sonnerie betreden om een eigen maaltijd te bereiden. Gezamelijk maakte de deelnemers twee gezonde maaltijden die ook te bestellen zijn via Belle Fraiche, een gezond alternatief op kant-en-klare- en afhaalmaaltijden.

Tijdens de kookworkshop werd een heerlijke kip curry met quinoa en koriander kwark bereid, evenals wortel cous cous met aardpeer puree en scholfilet. De maaltijden werden met verse ingrediënten gemaakt die vervolgens simpel in de oven warm gemaakt kunnen worden.

De gezonde maaltijd helpt de deelnemers aan de Afval Challenge met afvallen. Veel deelnemers geven aan het moeilijk te vinden om lekkere dingen, zoals chips en koekjes, te laten staan. Door te laten zien dat een heerlijke maaltijd voor het hele gezin niet moeilijk hoeft te zijn, kunnen de deelnemers thuis ook aan de slag met een gezonde maaltijd.

Het concept Belle Fraiche van la Sonnerie maakt het mogelijk om een verse, gezonde maaltijd af te halen. Bestellen gaat gemakkelijk online en kan zowel warm als koud af te halen, waarbij je de maaltijd zelf in de oven kunt verwarmen. Alles wordt bereidt met verse ingredienten vol vitaminen. Via de website kan online een bestelling worden geplaatst.


Volg de strijd tegen de kilo’s in de Afval Challenge

De Afval Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door Sonsport Active Centre, Puur In Balans en Ons Son en Breugel.