Search
Close this search box.

Help jij dit jaar weer mee met de kerstpakkettenactie?

Doneer nu voor de kerstpakkettenactie
Foto: Grafische Studio van Buul

De Stichting Kerstpakkettenactie Son en Breugel organiseert ook dit jaar weer de Kerstpakkettenactie voor mensen in onze gemeente die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen.

Wellicht heb je al gelezen dat de Kerstpakkettenactie van de gezamenlijke kerken in Son en Breugel sinds dit jaar zelfstandig als stichting verder gaat. Wil jij ook een steentje bijdragen en iemand anders een plezier doen?

Hoe werkt het?

Je kunt jouw Kerstpakket of losse producten afgeven bij de Protestantse kerk. Denk bijvoorbeeld aan koffie, thee, vruchten op sap, bonbons, lekkers voor kinderen of zomaar iets extra’s. Wat zou je zelf graag in een Kerstpakket vinden?

Let wel op de uiterste houdbaarheidsdatum. Producten die over deze datum zijn worden niet in de pakketten geplaatst evenals producten die geassocieerd worden met Sinterklaas. De vrijwilligers van de Kerstpakkettenactie zorgen er voor dat jouw gift terecht komt bij diegenen die dat goed kunnen gebruiken. De pakketten worden met veel zorg samengesteld en er wordt gelet op de samenstelling van het betreffende gezin.

Jouw financiële gift wordt zeker ook gewaardeerd, zodat er iets extra’s kan worden gekocht als aanvulling op de ingeleverde artikelen. Je kunt deze storten op onze bankrekening onder vermelding van bijdrage kerstpakkettenactie: NL80 RABO 0198 6344 39 ter attentie van Stichting Kerstpakkettenactie Son en Breugel

Waar kun je terecht?

Tot en met 23 december kunt je jouw pakketten of financiële gift afgeven bij de Protestantse kerk aan de Zandstraat 26 in Son.

Openingstijden:

  • 12 tot en met 16 december van 10:00 tot 12:00 uur
  • 19 tot en met 22 december van 9:30 tot 16:00 uur
  • 23 december van 9:30 tot 12:00 uur

Voor informatie kun je ook terecht op de website: www.kerstpakkettenactiesonenbreugel.nl en de facebookpagina: Kerstpakkettenactie Son en Breugel