Help mensen die het moeilijk hebben tijdens de kerstpakkettenactie

Foto:

In Son en Breugel gaat de kerstpakkettenactie van de gezamenlijke kerken weer van start. Mogen zij ook dit jaar weer op jou rekenen?

Er zijn in onze gemeente nog steeds mensen, die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor deze mensen is de kerstpakkettenactie bedoeld. Wil jij ook jouw steentje bijdragen en iemand anders een plezier doen?

Hoe werkt het?

Je kunt jouw kerstpakket of losse producten afgeven bij de protestantse kerk. Denk bijvoorbeeld aan koffie, thee, vruchten op sap, bonbons, blikken soep, lekkers voor kinderen. Of zomaar iets extra’s. Wat zou je zelf graag in een kerstpakket vinden? Let wel op de uiterste houdbaarheidsdatum. Producten die over deze datum zijn worden niet in de pakketten geplaatst.

De vrijwilligers van de gezamenlijke kerken in Son en Breugel zorgen er voor dat jouw gift terecht komt bij diegenen die dat goed kunnen gebruiken. De pakketten worden met veel zorg samengesteld en er wordt gelet op de samenstelling van het betreffende gezin. Jouw financiële gift wordt zeker ook gewaardeerd, zodat er iets extra’s kan worden gekocht als aanvulling op de ingeleverde artikelen.

Je kunt deze storten op onze bankrekening onder vermelding van kerstpakkettenactie gezamenlijke kerken: NL 88 INGB 0003757089 ten name van H. van Rooij.

Waar kun je terecht?

Tot en met 23 december kunt je jouw pakketten of financiële gift afgeven bij de protestantse kerk aan de Zandstraat 26 in Son. Openingstijden:

  • 13 tot en met 18 december van 10:00 tot 12:00 uur
  • 20 tot en met 22 december van 9:30 tot 16:00 uur
  • 23 december van 09:00 tot 12:00 uur

Post article

Post article