Heren 1 handbalvereniging Apollo koploper na zege op Feyenoord

Handbalvereniging Apollo tegen Feyenoord
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Aan de vooravond van de kwartfinale in de landelijke beker neemt handbalvereniging Apollo de eerste plek in van de ranglijst. Na een moeiteloze zege op Feyenoord lonkt promotie naar de eerste divisie.

Het team van handbalvereniging Apollo reisde af naar Rotterdam voor een ontmoeting met Feyenoord. Voorafgaand aan de wedstrijd was al duidelijk dat beide teams alleen genoegen zouden nemen met winst. Als Apollo won, zouden ze koploper worden van de tweede divisie (na verlies van concurrent Witte Ster een dag eerder). Winst voor Feyenoord zou betekenen dat ze broodnodige punten zouden winnen in de degradatiestrijd.

Heren 1 van de Sonse handbalploeg hadden echter geen moeite met de Rotterdammers. Het klasseverschil was te groot. Bij rust was de stand al dusdanig in het voordeel voor de oranje shirtjes (11-19) dat zij konden dromen van een comfortabele overwinning. De einduitslag zou uiteindelijk 28-33 zijn.

De eerste positie is de kers op de taart voor Apollo. Als koploper in de tweede divisie met nog drie wedstrijden te gaan en een bijzondere kwartfinale in de landelijke beker in het vooruitzicht kan het jaar al niet meer stuk.

Post article

Post article