Herenteam Apollo wint bij eerste competitiewedstrijd in eerste divisie

Speler van de heren 1 van Handbalvereniging Apollo springt om de bal te gooien
Foto: FotoReza

Zaterdagavond schreef HV Apollo Son en Breugelse handbal geschiedenis. Voor het eerst in haar bestaan speelde het vaandelteam een wedstrijd in de eerste divisie.

Vanaf het begin lieten de mannen uit Son en  Breugel zien, waarom de promotie naar de eerste divisie terecht is. Met fel en attractief handbal liepen ze in een mum van tijd uit naar een comfortabele voorsprong. Met een 29-22 nederlaag werden de gasten van Yourlease/Eemland terug de auto’s in gestuurd.

De vereniging nodigen je graag uit voor een wedstrijd van handbalvereniging Apollo. Normaal gesproken zouden ze dit natuurlijk door heel Brabant roepen om zoveel mogelijk mensen op de been te krijgen, maar dat is in verband met COVID-19 anders.

Seizoenkaart Apollo

Alle leden van de handbalvereniging ontvangen gratis een seizoenskaart. Hierdoor kunnen zij gratis naar de heren 1 competitiewedstrijden komen kijken en getuige worden van tophandbal in ons eigen Son en Breugel. Deze seizoenskaart zal komend weekend verspreid worden onder de leden. Seizoenskaarten voor niet-leden zijn te koop bij de entreebalie voor 20 euro

Als gevolg van Covid-19 geeft deze seizoenskaart helaas geen garantie op een plek en dient er vooraf gereserveerd te worden, aangezien sporthal de Landing te maken heeft met de capaciteitsbeperkingen.

Reserveren

Op basis van de geldende richtlijnen van het RIVM en de huisregels van sporthalbeheer, kan niet iedereen onbeperkt binnen worden gelaten. Er kunnen slechts 50 Apollo supporters binnen. Om dit goed te organiseren, heeft de vereniging een speciaal e-mailadres in het leven geroepen, waar je vanaf zeven dagen tot vier uur voor de wedstrijd kunt reserveren voor de komende thuiswedstrijd. Het e-mailadres voor het reserveren is apolloheren1@gmail.com. Graag naam en leeftijd vermelden in de e-mail. Indien je hier je plek reserveert, krijg je een reactie of je toegelaten kan worden.

Apollo verwacht dan ook van iedereen dat dit proces, maar ook de huisregels binnen de sporthal gerespecteerd worden. Bij de entree ligt een lijst met de gereserveerde plekken, zodat zij precies weten wie zij binnen kunnen laten. De kosten bedragen 2,50 euro per wedstrijd.

Post article

Post article