Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het is weer tijd voor de landelijke buitenspeeldag

Foto:

Op woensdag 14 juni is het zover, dan is het weer de landelijke buitenspeeldag. Zet je tv of tablet uit en kom gezellig naar buiten.

Op deze dag kunnen kinderen voetballen, stoepkrijten, spelletjes spelen en nog veel meer. Het is tijd om gezellig mee te dansen, springen en te bewegen. Niet alleen de kinderen zijn uitgenodigd, ook de ouders worden uitgedaagd om gezellig mee naar buiten te gaan. De feestelijke activiteiten worden geopend door wethouder Kees Vortman.

Op woensdag 14 juni zal de LEVgroep in de speeltuin de Molenwiek (Van Gentlaan, Breugel) aanwezig zijn met alle benodigdheden om een super sportieve en gezellige middag te hebben. Mocht je die dag meer informatie willen hebben over het CMD of de LEVgroep, dan is hier genoeg ruimte voor.

Trek gemakkelijke kleding en schoenen aan en kom gezellig mee buiten spelen. Woensdag 14 juni van 13:30 uur tot 16:00 uur, Molenwiek Breugel.

Wil je meer informatie? Neem dan even contact op met Michelle.Driessen@levgroep.nl of Ali.alZubaidi@levgroep.nl.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play