Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het jeugdpaar van Son en Breugel: prins Timo en prinses Lotte

Foto: Rutger van der Heijden

Gisteravond heeft carnavalsvereniging de Dommelsoppers het jeugdpaar van Son en Breugel gepresenteerd: prins Timo en prinses Lotte.

Het prinselijk jeugdpaar, die dit jaar voorop lopen in de polonaise voor alle jongeren in Son en Breugel, werden feestelijk onthuld. Met hulp van prins Pieter van carnavalsvereniging de Krutjesrapers, keizer Jan van carnavalsvereniging de Koekwauzen en muzikale begeleiding door de Bloaskaken werden de twee geïnstalleerd in hun officiële functie.

Timo van der Plas neemt als jaren plaats in de raad van 11 van de Dommelsoppers. Vader Richard is lid van de raad van 11 van carnavalsvereniging de Krutjesrapers en getrouwd met Carola en wonen in Breugel.

Lotte Scheepers danst al sinds ze klein was bij de Dommelsoppers. Dit jaar danst ze karakter bij de groep Creation. Ook haar zussen Femke en Neeltje dansen bij haar in de groep. Vader Maarten en moeder Inge zijn ook geen onbekende binnen het jeugd carnavalscircuit.

Prins Timo en prinses Lotte worden dit jaar bijgestaan door hun adjudant Calvin Lenting, ook al jaren een vertrouwd gezicht binnen de raad van 11 van de carnavalsvereniging.