Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hier had de gemeentepagina week 51 2018 kunnen staan

gemeente gemeentepagina bekendmakingen algemene zaken grondgebiedzaken burgerzaken
Foto: Ons Son en Breugel

Je bent gewend om iedere week de gemeentepagina op Ons Son en Breugel na te kunnen lezen, maar dit is tijdelijk niet meer mogelijk.

Ons Son en Breugel plaatst iedere week de gemeentepagina, beschikbaar gesteld door de gemeente Son en Breugel. De gemeentepagina is een belangrijk communicatiemiddel vanuit de gemeente dat in opdracht gepubliceerd wordt in lokale kranten. Ons Son en Breugel is van mening dat de gemeentepagina een dusdanig belangrijk communicatiemiddel is, dat zij altijd wekelijks de gemeentepagina heeft geplaatst op een prominente plek omdat deze informatie ook digitaal beschikbaar moet zijn. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Ons Son en Breugel heeft echter de gemeentelijke communicatie in de ban gedaan. Hierdoor zal de wekelijkse gemeentepagina niet geplaatst worden op de site. Ook worden persberichten die de gemeente stuurt selectief geplaatst. Wij betreuren dat dit nodig is en hopen op begrip.

De gemeentepagina van week 47, week 46 en week 45 zijn nog terug te lezen voor de meest recente informatie die de gemeente gedeeld heeft.