Search
Close this search box.

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staan

Foto:

Ons Son en Breugel kan niet overal aanwezig zijn… maar met jouw hulp komen we een heel eind.

Ons Son en Breugel heeft een unieke aanpak, een aanpak die past bij de sociale wereld waar we nu in leven. De website is 24 uur per dag te bekijken, net als onze app voor iOS en Android. In 2016 trokken we ruim drie keer zoveel unieke bezoeker dan Son en Breugel aan inwoners heeft. Ook heeft Ons Son en Breugel ruim 2300 volgers op Facebook en het aantal volgers groeit nog steeds. Onder onze lezers zitten ook de mensen die graag jouw nieuws lezen.

Want Ons Son en Breugel is niets zonder de inbreng van haar lezers. Heb jij een leuk nieuwtje dat je graag wilt delen met de rest van het dorp? Ook verenigingen, scholen, clubs, stichtingen en bedrijven kunnen bij Ons Son en Breugel terecht om iedereen te informeren, amuseren en enthousiasmeren. Ook kunnen evenementen voor onze agenda aangemeld worden via een speciaal contactformulier.

Hoe kan jij in contact komen met Ons Son en Breugel? Er zijn diverse manieren om contact op te nemen met Ons Son en Breugel, dus er is altijd wel een manier die bij jou past:

Wij zitten klaar om je nieuwsbericht te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

 

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


Lees meer over Ons Son en Breugel