Zoek
Sluit dit zoekvak.

HTC gastheer van Up with People Son en Breugel

HTC gastheer van Up with People Son en Breugel
Foto: Wikipedia CC0

HTC Son 2000 heeft haar tennishal beschikbaar gesteld voor de optredens van Up with People.

De shows vinden plaats in de tennishal aan de Rooijseweg 7 op vrijdag 5 mei om 20.00 uur en zaterdag 6 mei om 14.00 uur. Al meer dan 50 jaar een feest van verbinding Up with People brengt hun twee uur durende voorstelling aan het einde van hun verblijf in elke stad die ze bezoeken. De show werd al opgevoerd in 71 landen over de hele wereld en werd door meer dan 22 miljoen mensen gezien in de laatste 50 jaar. ‘The Journey’ reist door deze geschiedenis en inspireert het publiek met een combinatie van originele muziek en internationale dans.

Gastgezinnen gezocht

Voor de castleden zoeken we nog gastgezinnen die een of meer jongeren in hun gezin willen ontvangen in de week van 1 tot 8 mei aanstaande. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Els Ras via upwithpeople.sonenbreugel@gmail.com.

Vrijwilligerswerk

Als bedankje voor de gastvrijheid zullen de leden van de cast samen met de jeugdleden van HTC vrijwilligerswerk uitvoeren in en om het clubhuis van HTC. Daarnaast zullen de Up with People jongeren samen met andere vrijwilligers uit het dorp alle inwoners van Son en Breugel bezoeken met een duurzaam cadeautje. Wat dit wordt houden we nog even geheim. Binnenkort volgt hierover meer informatie.

Kaartverkoop

Kaarten kosten 22,50 euro voor volwassenen en 19,50 euro voor studenten/jongeren 5 tot en met 18 jaar. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang. Bij aankoop van vier of meer tickets (waarvan twee voor volwassenen) 5 euro korting op de totaalprijs. Kaarten zijn vanaf 26 maart aanstaande te koop bij Cafetaria Spierings (Nieuwstraat 17), Boekhandel de Traverse (Nieuwstraat 38) en Cafetaria De Smickel (Veerstraat 24). Op 26 maart is het organiserend comité ook aanwezig tijdens het HTC Open toernooi. Alleen op deze dag zijn kaarten verkrijgbaar voor de voorverkoopprijs van 19,50 euro.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


 Neem dan contact met ons op.