Search
Close this search box.

Huis van de Week: Adourlaan 12

Foto: Sol Makelaardij/Ons Son en Breugel

Huis van de Week: Adourlaan 12 in Son.

  • Vraagprijs: € 539.000 k.k.

Deze week in de spotlight: een groot woonhuis met vier slaapkamers, garage, prachtige tuin en twee badkamers op een perceel van 489m2. Klik op ‘fotoserie’ om alle foto’s te zien.

Begane grond

Bij aankomst wordt je begroet door een overdekt entree. De royale ontvangsthal heeft een natuurstenen vloer, een aparte garderobenis, meterkast (9 groepen en krachtstroom), luxe toilet, trapopgang en doorgang naar de werkkamer.

690_1080

De woonkamer met natuurstenen vloer en schuurwanden is ruim en speels, wat vele mogelijkheden geeft voor aankleding en meubilering. Er is een apart zitgedeelte aanwezig met open haard. Verder heeft de woonkamer een tv-hoek, eetgedeelte met openslaande tuindeuren.

De royale eetkeuken met luxe hoekopstelling is voorzien van een inductiekookplaat, RVS schouwkap, quooker (kookkraan),  oven, combioven/magnetron, vaatwasser en een Amerikaanse koelkast. De keuken geeft zicht op de tuin met twee raampartijen. Ook de keuken is voorzien van natuurstenen vloer.

695_1080

Via een deur in de keuken kom je terecht in de bijkeuken, die weer voorzien is van natuurstenen vloer. De bijkeuken heeft een werkblad met gootsteen, bovenkasten en aansluiting voor wasapparatuur, inbouwkast met opstelling van een HR-combiketel ‘04, een deur naar de inrit en een deur naar werkkamer.

De werkkamer maakt de natuurstenen vloer voor de hele benedenverdieping compleet en is ook voorzien van gestucte wanden. Voor telefoon en televisie is een aansluiting aanwezig, waardoor het ook voor kinderen gebruikt kan worden als tweede woonkamer.

Naast de natuurstenen vloer is er ook vloerverwarming aanwezig op de gehele begane grond.

Eerste verdieping

Via de trap in de gang kom je terecht op de royale overloop, die toegang geeft tot vier grote slaapkamers en twee badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaat en stucwerk wanden. Verder zijn alle kamers voorzien van fraai afgewerkte bergkasten met schappen, laden etc.

709_1080

De ouderslaapkamer beschikt over extra kledingkasten en inbouwspots. Badkamer 1 heeft een douche, vrijdragend closet, badmeubel met wastafel en elektrische vloerverwarming. Grote tweede badkamer is voorzien van ligbad, vrijdragend closet, twee vaste wastafels, douche en vloerverwarming.

Tweede verdieping

Via een vlizotrap kom je op de zolder met meer van voldoende bergruimte voor een groot gezin.

Bijzonderheden

  • Gehele benedenverdieping heeft natuurstenen vloer en vloerverwarming
  • onder architectuur aangelegde tuin
  • Rustige buurt
  • Vier slaapkamers, twee badkamers
  • Hardhouten kozijnen met draai/kiep ramen en voorzien van horren
  • Grote garage in spouw met twee ramen, loopdeur, kanteldeur en verwarming.
  • Dakisolatie, vloerisolatie en dubbel glas

Voor meer informatie over dit huis kun je terecht op Funda. Het huis wordt verkocht via Sol Makelaardij.