Search
Close this search box.

Huis van de Week: Dommelstraat 18

Foto: Jan Dekkers

Het Huis van de Week: Dommelstraat 18 in Son.

  • Vraagprijs: 699.000 euro k.k.

Deze week in de spotlight, een sfeervolle vrijstaande woning uit 1971 met grote woonkamer, vijf slaapkamers, grote dubbele garage, carport en berging op een perceel van 1186m2. Klik op ‘fotoserie’ om alle foto’s te zien.

Begane grond

Bij binnenkomst wordt je verwelkomt in de hal met Braziliaanse leistenen tegelvloer je die voorzien is van meterkast, garderobe, trap naar de eerste verdieping en toilet. Het toilet heeft een vrijgragend toilet met fontein en aluminium plafon.

De woonkamer is een sfeervolle uitgebouwde Z-vormige woonkamer van 56m2. De vloer bestaat uit een Afrormosia parketvloer, de aanwezige schouw is van marmer en heeft een Barbas gashaard. De openslaande deuren geven toegang tot de tuinkamer/serre van 18m2 voorzien van leistenen tegelvloer. De tuinkamer/serre geeft een fraai uitzicht op de tuin en Dommeldal.

205_1080

De keuken van 12m2 heeft een gestraald/geschilderde eikenhouten inrichting met 4- pits elektronische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser, 2,5 spoelbak van roestvrijstaal, douchekraan, natuurstenen werkblad en -achterwand. De aanwezige bijkeuken heeft een uitstortgootsteen, aansluitingen voor wasmachine en wasdroger, werkblad, kasten en deur naar overdekt terras.

Eerste verdieping

De overloop geeft toegang tot de grote slaapkamer van 14m2. De luxe badkamer is voorzien van een kunststof ligbad met aparte douchekop. Ook is er een douchecabine aanwezig. Het toilet is vrijdragen. De aankleding met design radiator, aluminium plafon en elektrisch te openen bovenraam geeft de badkamer een modern gevoel.

214_1080

De eerste verdieping heeft nog drie slaapkamers. De eerste slaapkamer is 13m2 en heeft een vaste wastafel. De tweede slaapkamer heeft een vaste kastenwand met schuifdeuren voorzien van spiegels. Als bonus is er een deur naar het aanwezige dakterras (29m2). De laatste slaapkamer heeft een oppervlakte van 6m2.

Tweede verdieping

Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping. De overloop heeft een grote vaste berging. De zolderkamer heeft een zijraam, voldoende bergruimte onder de schuine zijde van het dak en herbergt de HR combiketel uit 2002. Lichtinval komt door de Velux dakraam.

Tuin

Als het huis je nog niet overtuigt heeft, zal de tuin dat zeker doen. De diepe tuin van 50 meter diep en 16 meter breed geeft een totale oppervlakte van 800m2. Er is een vijver aanwezig met alle benodigde pompapparatuur, tuinverlichting, sproei installatie en een kippenren. De achtertuin grenst aan de Dommel en geeft een prachtig uitzicht over het Dommeldal. Er is een steiger aanwezig om toegang te krijgen tot de Dommel.

229_1080

De dubbele garage met een oppervlakte van 49m2 heeft een eigen verwarming, krachtstroom, is volledige geïsoleerd en heeft twee kanteldeuren. De garage en de aanwezige carport heeft voldoende lichtinval met de in totaal vier lichtkoepels.

Bijzonderheden

  • Vrijstaand huis met dubbele garage
  • Prachtige Braziliaanse leistenen tegelvloer
  • Aparte tuinkamer/serre
  • Elektrisch bedienbare zonneluifels
  • Veel (slaap)kamers
  • Uitbouw uit 1978
  • Merbau kozijnen
  • Recent aan de buitenkant geschilderd
  • Grote tuin van 800m2
  • Prachtig uitzicht over het Dommeldal
  • Toegang tot de Dommel via de aanwezige steiger.

Voor meer informatie over dit huis kun je terecht op Funda. Het huis wordt verkocht via Kruijswijk Makelaardij.

Lees ook