Search
Close this search box.

Huis van de Week: Donaulaan 20

Foto: Ons Son en Breugel/Judith Curfs

Het Huis van de Week: Donaulaan 20 in Son.

  • Vraagprijs: 650.000 euro k.k.

Deze week in de spotlight, een goed onderhouden woonhuis met een kantoor/praktijkruimte met eigen ingang, vijf slaapkamers, twee badkamers en zeer ruime woonkeuken op een perceel van 704 m2. Klik op ‘fotoserie’ om alle foto’s te zien.

Begane grond

Het huis is gebouwd in 1999 en is van binnen voorzien van alle gemakken. Het entree is via een lichte hal met hardhouten trap naar de eerste etage, garderobe en met natuursteen betegeld toilet.

De woonkamer van 62m2 is via de gang bereikbaar door glazen deuren. De woonkamer met marmeren vloer en design haardkachel heeft veel ramen: zes ramen (waarvan drie draaikiepramen) en een grote schuifpui.

407_1080

De ruime designkeuken is via de woonkamer bereikbaar door glazen deuren. De keuken heeft een zwart granieten werkblad, dubbele spoelbak, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast. Ook is er een bijkeuken met keukenblok en gasoven, aansluiting voor wasautomaat, koelkast, diepvries en droger.

Via de bijkeuken is de garage van 18m2 bereikbaar. De garage is volledig geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en sectionale garagedeur.

Er is een overdekte doorgang naar vrijstaande kantoor/praktijkruimte van 20m2 met separate ingang voorzien van kastenwand en gaskachel.

Eerste verdieping

De eerste verdieping heeft drie slaapkamers van 23m2, 16m2 en 12m2. De grote slaapkamer heeft een deur naar een dakterras voorzien, is voorzien van ingebouwde kast met schuifdeuren en heeft een badkamer en-suite. De middelgrote slaapkamer heeft twee ramen waarvan 1 draaikiep. De kleine slaapkamer heeft één draaikiepraam en ingebouwde kast met schuifdeuren.

410_1080

De badkamer op de eerste etage heeft licht tegelwerk, separate dubbele douche, 2 wastafels, ligbad, hangtoilet en inbouwspots. De badkamer heeft vloerverwarming en radiator voor verwarming, voor verkoeling is er een draaikiepraam.

Tweede verdieping

De tweede verdieping, bereikbaar via een hardhouten trap, heeft twee slaapkamers van 14m2 en 13m2. Beide slaapkamers zijn voorzien van een berging en twee draaikiepramen. Ook is er een badkamer aanwezig met douche, wastafel en toilet. De HR-ketel van het huis bevindt zich op de overloop.

418_1080

Tuin

De tuin heeft een overdekt terras van 32m2 met sierbestrating. Het terras geeft volop zicht op de diepe tuin van 17 meter diep. De tuin heeft een gazon met borders van planten, bloemen en bomen. Ook is er een schuurtje, sproei-installatie en tuinverlichting/electra.

427_1080

Bijzonderheden

  • Vrijstaande villa met zadeldak
  • Vloerisolatie en radiatoren op alle slaapkamers
  • Centrale stofzuiger installatie
  • Alarm installatie
  • Royale carport
  • Krachtstroom in de garage
  • Design haardkachel
  • Hardhouten kozijnen met natuurstenen dorpel

Voor meer informatie over dit huis kun je terecht op Funda.