Search
Close this search box.

IKEA in Son best presterende vestiging ter wereld in 2023

Team van Ikea Eindhoven in Son neemt Ikea Store Of The Year award in ontvangst
Foto: IKEA

Elk jaar wordt de IKEA Store of the Year Award uitgereikt aan de best presterende IKEA vestiging ter wereld. Vorige week werd bekend dat IKEA Eindhoven dit jaar als winnaar uit de bus is gekomen.

Van alle ruim vijfhonderd winkels wereldwijd scoorde IKEA Eindhoven het hoogste op winkelervaring, tevredenheid, samenwerking en gestelde doelen. De winkel sleepte de prijs in de wacht dankzij een sterke focus op medewerkers, talentontwikkeling en effectief gebruik van zelfbedieningstools waardoor medewerkers meer tijd kunnen besteden aan het helpen van klanten. 

De Store of the Year Award is in het leven geroepen door oprichter Ingvar Kamprad en symboliseert zijn visie om dingen elke dag een beetje beter te doen. De winnende vestiging krijgt een trofee in de vorm van een kei. De kei staat symbool voor samenwerken: IKEA komt oorspronkelijk uit Småland, dat een bosrijk landschap heeft met meren en veel keien. Alleen door samen te werken konden de keien verplaatst en het land bewerkt worden zodat het gebied leefbaar werd. Elk jaar mag elk land zijn beste winkel nomineren voor de prijs. Vorig jaar nam de vestiging in Birmingham de kei in ontvangst.