In september een Eindhovens onderonsje bij Lazy Sonnie Afternoon

Björn van der Doelen tijdens een eerdere editie van Lazy Sonnie Afternoon
Foto: Theo Looijmans (aangeleverd)
Nieuws

Nagenietend van het Lazy Sonnie Afternoon Festival in juli staat de organisatie weer in de startblokken voor het nieuwe seizoen. De aftrap wordt op zondag 1 september gegeven door twee Eindhovense mannen. Fabian Cornelissen was al eerder bij Lazy en ook Björn van der Doelen is bij Lazy Sonnie Afternoon een graag geziene gast. Een uitstekende start van het nieuwe seizoen.

Björn van der Doelen

Björn van der Doelen, voormalig profvoetballer (PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC Nijmegen) stopte nog voor z’n dertigste met voetballen om onder andere muziek te gaan maken. Inmiddels is hij gepokt en gemazeld en na het uitkomen van zijn laatste album ‘Eerwaarde Vader Zegen Mij Want Ik Heb Gezondigd’ alweer vijf albums verder. Een theatertour met zijn band de huursoldaten (2017) en een paar honderd optredens (sinds 2007) in grote en verrekt kleine zaaltjes, theaters, huiskamers en op festivals hebben er voor gezorgd dat van der Doelen inmiddels uiterst comfortabel op het podium staat. Van der Doelen houdt zijn luisteraars graag een spiegel voor in zijn echte, oprechte, goudeerlijke verhaaltjes. Björn van der Doelen, die zichzelf met een knipoog de parel van Brabant noemt, stond al eerder op het podium van Lazy Sonnie Afternoon. De organisatie is blij om hem, samen met een aantal Huursoldaten, wederom te mogen verwelkomen.

Fabian Cornelissen

Fabian Cornelissen is een virtuoos gitarist, die zich geheel heeft toegelegd op het zich eigen maken van de rijke roots en Americana stijl. Van up tempo fingerpicking tunes (eigen composities) tot vlekkeloos uitgevoerde JJ Cale covers, van ingetogen Townes van Zandt ballads tot openhartige eigen liedjes. Hij speelt onder andere bij The Very Girls en The Willowbees en is als songwriter frontman van zijn eigen band. Stond Fabian in mei 2018 samen met Dylan van Meurs op het Lazy podium, deze maand is hij solo te bewonderen.

Aanvang/toegang

Lazy Sonnie Afternoon begint om 15:30 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur. De zaal is vanaf ongeveer 15:00 uur open. Er wordt geen entree geheven maar na het optreden vraagt de organisatie om een bijdrage in de hoed. Jullie gifts zijn noodzakelijk om deze unieke optredens voor de toekomst veilig te stellen. De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden. Kijk op de website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/of meld je aan voor de nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op deze website aanmelden.

Post article

Post article