Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inschrijving Ons Dorp Kwist is geopend

Ouwe Mik prolongeert titel Ons Dorp Kwist 2016
Foto: Ons Son en Breugel

Op vrijdagavond 6 oktober zal dit jaar alweer voor de vijfde keer de jaarlijkse dorpskwis plaatsvinden.

Direct na alle carnavalsactiviteiten, op woensdag 1 maart, is de inschrijving gestart. Dit jaar zal de registratie voor het eerst digitaal moeten gebeuren. Alle inschrijvingen dienen via de vernieuwde website www.onsdorpkwist.nl ingediend te worden. Daar wijst het inschrijven verder voor zich.

De inschrijvingsperiode loop tot 1 september maar alle teams die zich voor 1 april hebben opgegeven ontvangen ook dit jaar weer een extra tip. Die zou je wel eens hard nodig kunnen hebben. Zorg dus dat je er op tijd bij bent.

De teamcaptains van vorig jaar zijn allemaal weer aangeschreven maar de organisatie daagt ook nieuwe teams uit om zich op te geven en een kansje te wagen. Zij rekenen weer op een grote opkomst en hopen op jullie enthousiasme.

De feestavond zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 28 oktober. Noteer ook deze datum alvast in uw agenda. De organisatie van Ons Dorp Kwist hoopt jullie allen te zien op vrijdag 6 oktober.


Lees meer over Ons Dorp Kwist


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


 Neem dan contact met ons op.