Search
Close this search box.

Inschrijving Ons Dorp Kwist 2020 is vanaf nu geopend

Deelnemers aan Ons Dorp Kwist achter hun laptops
Foto: Ons Son en Breugel

Op vrijdagavond 9 oktober zal dit jaar alweer voor de achtste keer de jaarlijkse dorpskwis Ons Dorp Kwist plaatsvinden. Zoals elk jaar start ook dit jaar op 1 maart de inschrijving voor de editie van 2020. Inschrijven kan via de website www.onsdorpkwist.nl. Zodra je het inschrijfgeld betaald hebt, is de registratie definitief.

De inschrijvingsperiode loopt tot 1 september maar alle teams die zich voor 1 april hebben opgegeven ontvangen ook dit jaar weer een extra tip. Die zou je wel eens hard nodig kunnen hebben. Zorg dus dat je er op tijd bij bent. De feestavond zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 31 oktober. Noteer ook deze datum alvast in je agenda.

Alle teams van de afgelopen jaren kunnen weer een gooi doen naar de prijzen, maar de organisatie daagt ook nieuwe teams uit om zich op te geven en een kans te wagen. Zij rekenen weer op een grote opkomst en hopen op jullie enthousiasme. Afgelopen jaar ging de eerste prijs naar het team van de Masterminds die voor het tweede jaar op rij wonnen. In team Zagerstraat & Co zullen zij wellicht ook dit jaar weer een geduchte concurrent hebben. Na een derde en een tweede plek, zullen zij de stijgende lijn graag willen voortzetten. En hoe gaat de verrassende nummer drie van vorig jaar, team Import(ant), het dit jaar doen? Schrijf je nu in om één van deze teams van het podium te stoten, of om gewoon een leuke avond te hebben met je vereniging, familie of vriendengroep. Want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.

De commissie, onder leiding van de nieuwe voorzitter Remco Heeren, is alweer hard  aan het werk om de eerste vragen te bedenken. Aan het eind van vorig seizoen heeft de commissie afscheid genomen van Willemijn Bekkers, Patricia der Kinderen en Bart Hölscher. Op de oproep voor nieuwe vragenmakers zijn veel reacties binnengekomen. Binnenkort zullen jullie vernemen wie de commissie dit jaar zullen versterken. 

De organisatie van Ons Dorp Kwist hoopt iedereen te zien op vrijdag 9 oktober.