Inschrijving voor Ons Dorp Kwist 2021 opent op 1 juni

Deelnemers aan Ons Dorp Kwist in de kantine van voetbalvereniging SBC
Foto: Ons Son en Breugel

Na een jaartje er tussenuit te zijn geweest, zal op vrijdagavond 1 oktober de achtste editie van Ons Dorp Kwist plaatsvinden. De commissie heeft even gewacht met het openen van de inschrijving, maar gezien de huidige versoepelingen van de coronamaatregelen verwacht de organisatie dat er op 1 oktober weer een normale dorpskwis plaats kan vinden op de manier waarop alle teams dat jarenlang gewend zijn geweest.

Dat wil zeggen dat de inschrijving voor alle teams geopend zal worden. Je kunt jouw team vanaf 1 juni inschrijven voor de editie van 2021. Inschrijven kan via de website www.onsdorpkwist.nl. Zodra je het inschrijfgeld betaald hebt, is de registratie definitief.

De inschrijvingsperiode loopt tot 1 september. Normaliter is het inschrijfgeld 30 euro per team, waarvoor je dan twee vragenboeken ontvangt. Dit jaar willen we teams die er op tijd bij zijn enigszins tegemoetkomen. Indien je vóór 1 juli inschrijft, betaal je dit jaar maar 25 euro. Bovendien worden onder deze vroege inschrijvingen ook twee luxe hapjesplanken verloot. Mocht de kwis onverhoopt vanwege corona alsnog niet door kunnen gaan, dan wordt het betaalde inschrijfgeld teruggestort.

Alle teams van de afgelopen jaren kunnen weer een gooi doen naar de prijzen, maar de organisatie daagt ook nieuwe teams uit om zich op te geven en een kans te wagen. Zij rekenen weer op een grote opkomst en hopen op jullie enthousiasme. Vorig jaar kon de kwis helaas geen doorgang vinden, dus de titelverdedigers zijn nog steeds de Masterminds die in 2019 voor het tweede jaar op rij wonnen. Denk jij met je team een kans te maken tegen hen? Schrijf je nu in een gooi te doen naar de prijzen of om gewoon een leuke avond te hebben met je vereniging, familie of vriendengroep. Want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.

De commissie, onder leiding van voorzitter Remco Heeren, heeft een jaar extra de tijd gehad om een uitdagend vragenboek voor alle teams samen te stellen, met ook dit jaar weer de nodige hersenkrakers, puzzelvragen en doe-opdrachten. En daar zijn ze zeker in geslaagd. De categorieën zullen in een later stadium bekend gemaakt worden.

De organisatie van Ons Dorp Kwist hoopt iedereen te zien op vrijdag 1 oktober. Op zaterdag 16 oktober zal de feestavond zijn in De Zwaan, waar de winnaars bekend gemaakt zullen worden.

Post article

Post article

Deel dit nieuws

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter

Meer nieuws