Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jaaroverzicht 2015 – de leukste artikelen

Foto: Ons Son en Breugel

2015 is bijna ten einde. Son en Breugel blikt terug op het jaar in het jaaroverzicht, met vandaag de leukste artikelen van 2015.

Boer Arjan Swinkels van de Stoerderij eventjes wereldnieuws.

13 augustus – Breugelse boer eventjes trending in Nederland

Boer Arjan Swinkels is in Son en Breugel beroemd met zijn waterbuffelboerderij. Maar de unieke boer is buiten de dorpsgrenzen ook beroemd geworden nadat een video van Arjan trending werd, waarin hij heerlijk in de modder lag te knuffelen met zijn beesten.

skate-273121_1920

8 december – Sons schaatstalent in de prijzen

Lisa Weijer uit Son deed mee aan de City of Light Trophy in Eindhoven en veroverde daar de tweede plaats in het algemeen klassement in de categorie Advanced Novice. Dit deed Lisa met een erg goede korte kür met een foutloze uitvoering waarin alle levels werden gewaardeerd.

12108863_1160043107358238_3855968183146670980_n

4 oktober – Brandweer in de prijzen

Een post om trots op te zijn. Tijdens de kwaliteitstesten in Best wist Son en Breugel met twee ploegen tweemaal goed te scoren. De eerste ploeg behaalde de derde plaats in de vierde klasse en de tweede ploeg werd zelfs eerste in de tweede klasse.

De Action winkel in Overmere.

15 november – Action in Son en Breugel?

Nuenen heeft een Action, Best heeft een Action, Sint Oedenrode heeft een Action, Eindhoven heeft meerdere Actions… Waar blijft Action Son en Breugel? Evelien de Wolf maakt zich hard om deze populaire discountwinkel naar Son en Breugel te halen.

grid-207968_1920

12 november – Sander de Hengel roept op geld te doneren voor kinderboerderije Zonhove

Wie steelt er nou van gehandicapten? Deze mensen bestaan helaas, maar Sander van Hengel laat zich niet uit het veld slaan. Via Facebook deed Sander een oproep om geld op te halen voor de kinderboerderij om zo de kas opnieuw aan te vullen na de diefstal.

Geert Verschuren bij de opnames van de videoclip.

12 juni – Geert Verschuren presenteert nieuwe single

Geert Verschuren: DJ, zanger en ook muziekproducent. Samen met de PartyFriex maakte Geert Verschuren een leuk nummer, een soort ode aan de favoriete manier van bier bestellen in de kroeg.

IMG_0498

25 oktober – Ouwe Mik wint Ons Dorp Kwist

Meer dan 2000 deelnemers waren een hele avond in de weer om de jaarlijkse dorpskwis Ons Dorp Kwist zo goed mogelijk in te vullen. Uiteindelijk ging de winst naar Ouwe Mik die de overwinning flink hebben gevierd.

Misschien staat Luuk van de Ven binnenkort op een echte filmset.

2 juni – Luuk van de Ven mag auditie doen voor film

De 18-jarige Luuk van de Ven richtte een camera op zichzelf, nam een auditiefilmpje op en voerde campagne op social media. Dit leverde hem een auditie op voor de film Pestkop van Sjoerd de Bont.

Lees ook